Nieuw seizoen, nieuw uiterlijk, nieuwe divisies. Football Manager 2019 verschijnt op 2 november.

thumbnail

Terwijl fans niet kunnen wachten tot het volgende seizoen begint, kondigen Sports Interactive en SEGA met trots aan dat beginnende managers hun team naar de top van de divisie kunnen leiden in Football Manager 2019. Deze game verschijnt op vrijdag 2 november, inclusief een heel nieuw uiterlijk.

Football Manager 2019 neemt afscheid van de iconische ‘Manager Man’ die sinds FM 2005 op de cover van elk Football Manager-spel heeft gestaan. In plaats daarvan toont de cover het veld door het oog van de manager, die ziet hoe de spelers de tunnel in lopen, voorafgaand aan een grote wedstrijd. Met vernieuwde logo’s, veel nieuwe en verbeterde functies en het debuut van de DFL Bundesliga-licentie in deze serie, wordt Football Manager 2019 realistischer dan ooit tevoren. Bekijk deze exclusieve trailer voor een eerste blik op de nieuwe look.

Vanaf vandaag tot op de dag van de lancering krijgen fans die Football Manager 2019 (voor pc en Mac) op voorhand kopen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel* of de game pre-orderen bij een deelnemende fysieke winkel een korting van 10%. Bovendien kunnen spelers die de game vooraf aanschaffen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel hun loopbaan als manager vroegtijdig beginnen met een volledig speelbare beta-versie, die ongeveer twee weken voor de officiële lancering beschikbaar zal zijn (één speler-carrières die zijn begonnen in de beta kunnen worden overgedragen naar het volledige spel).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Is toegevoegd 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Moeten jullie de trailer natuurlijk wel plaatsen. 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Is toegevoegd 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Moeten jullie de trailer natuurlijk wel plaatsen. 😀


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box