New Super Mario Bros. Wii verschijnt 20 november

thumbnail

De klassieke platform-actie waarmee Mario is groot geworden komt naar Wii! In New Super Mario Bros. Wii kunnen spelers samenwerken of elkaar juist hinderen voor tijdloos spelplezier. Deze geheel nieuwe Mario-platformgame voor de Wii is in Europa verkrijgbaar vanaf 20 november.

De stijl van dit 2D-avontuur sluit aan bij die van New Super Mario Bros. voor Nintendo DS. Princess Peach is ontvoerd door Bowser en Mario moet haar redden, maar dit keer staat hij er niet alleen voor! Maximaal vier spelers kunnen zich tegelijk in de actie storten met Mario, Luigi of één van de Toads. Natuurlijk kun je ook in je eentje op avontuur gaan, waarbij vrienden en familie op elk moment in de pret kunnen delen door hun Wii-afstandsbedieningen op te pakken!

New Super Mario Bros. Wii biedt een unieke mix van samenwerken en competitie. Om Princess Peach te redden zullen spelers moeten samenwerken, maar ondertussen kunnen ze ook strijden om de meeste munten en punten. Help je vrienden door ze uit gevaarlijke situaties te redden, en werp ze het volgende moment de afgrond in!

De vertrouwde gameplay uit de Super Mario Bros.-reeks voor de Nintendo DS krijgt een geheel nieuwe dimensie dankzij de unieke, bewegingsgevoelige functies van de Wii-afstandsbediening. De afstandsbediening kan bijvoorbeeld op het scherm worden gericht als een zaklamp om de omgeving te verlichten, of worden gekanteld om een weegschaalachtige constructie in beweging te zetten!

Als Mario het nieuwe propellerpakje draagt, kan de speler hem laten vliegen en zweven door met de Wii-afstandsbediening te schudden handig om hoger gelegen platformen te bereiken. Dit pakje kan ook van pas komen bij het helpen van andere spelers, want de kracht van de propeller is groot genoeg om twee spelers te dragen! Er is ook een nieuw pinguïnpakje dat Mario kan dragen om sneeuwballen te gooien en met ijzingwekkende snelheden op zijn buik over de bevroren delen van een level te glijden. Yoshi is ook weer van de partij, op zijn rug kunnen spelers door prachtige levels vol verrassingen rijden, waarbij de tong van Yoshi kan worden gebruikt voor het opslokken van vijanden of medespelers!

New Super Mario Bros. Wii is de eerste Nintendo-game die gebruik maakt van een dynamisch hulpsysteem, dat ervoor zorgt dat vastgelopen spelers een modus kunnen activeren om te zien hoe zij een level moeten voltooien. Daarbij is de speler vrij om op elk moment van deze demonstratie in te springen en de rest van het level op eigen kracht te voltooien!

New Super Mario Bros. Wii biedt avondenlang samenwerkend en competitief speelplezier voor iedereen. Het ene moment werk je nog samen met vrienden en familie, terwijl je ze het volgende moment in de afgrond probeert te gooien, en zo beleef je de ultieme multiplayer Mario-fun. New Super Mario Bros. Wii is in Europa verkrijgbaar vanaf 20 november 2009.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx