NEO The World Ends with You verschijnt op 27 juli

thumbnail

SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat de action role-playing game NEO: The World Ends with You op 27 juli 2021 verschijnt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en het Nintendo Switch-systeem. Daarnaast is bevestigd dat later deze zomer in de Epic Games Store een pc-versie verschijnt. Pre-orders voor fysieke en digitale versies voor de PS4 en de fysieke versie voor het Nintendo Switch-systeem zijn vanaf vandaag beschikbaar.

NEO: The World Ends with You combineert een prachtig, in anime-stijl vormgegeven Shibuya met flitsende gameplay, een knallende soundtrack van Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.), en een intrigerend verhaal voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het verkennen van de omgevingen kunnen spelers genieten van de lichten, geluiden en cultuur van het levendige Tokio en samen met bondgenoten tegen monsters strijden. Door missies te voltooien leren spelers steeds meer over de “Reapers’ Game” die ze moeten spelen en kunnen ze proberen aan dit dodelijke spel te ontsnappen.

Pre-orders van fysieke en digitale edities van NEO: The World Ends with You zijn vanaf vandaag beschikbaar op bepaalde platformen. Meer informatie over aankopen is hier te vinden: https://www.theworldendswithyou.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1974
  2 jaren geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx