Neem controle over het slagveld in Radiant Historia: Perfect Chronology

thumbnail

In Radiant Historia: Perfect Chronology heb je een goed doordachte strategie nodig om je aanvallen te maximaliseren omdat het battle-systeem meer is dan een simpele turn-based mechaniek. Hier is wat je kunt doen om het systeem in jouw voordeel te gebruiken:

Manoeuvreer tegenstanders rond het slagveld
Versla meerdere vijanden in één aanval
Verplaats de aanvalsvolgorde van je vijand of je team om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden met behulp van de change command
Krijg gevechtssteun met nieuwe support skills
Maak tegenstanders af met een verwoestende klap met behulp van de mana burst-vaardigheden

Bekijk deze tactieken in de nieuwste trailer:

Over Radiant Historia: Perfect Chronology
Verbeterde hervertelling van het origineel – Opnieuw ontworpen character art, nieuwe voice-overs, een gloednieuwe openingsanimatie door A-1 Pictures, een nieuwe theme song, vijf nieuwe tracks van de originele componist Yoko Shimomura en een extra moeilijkheidsgraad maken deze klassieker nog beter.

Opwindende nieuwe verhaallijn – Stocke komt nu een mysterieus nieuw karakter tegen, genaamd Nemesia, die hem meer zal leren over de geschiedenis van zijn wereld en een derde tijdlijn ontgrendelt, waarin je het ‘ripple effect’ van bepaalde acties kan verkennen in episodische “what-if” scenario’s.

Een klassieker die je niet wil missen – Hoewel er een overvloed aan extra content is, blijft het hart en de ziel van Radiant Historia hetzelfde. Als je in 2011 het originele spel miste, is dit de perfecte kans om deze moderne klassieker te spelen. Met een spannend op positie gebaseerd gevechtssysteem, memorabele personages en spannende time-travel mechanics is Radiant Historia – Perfect Chronology essentieel voor elke JRPG fan.

Radiant Historia: Perfect Chronology is vanaf 16 februari verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx