Nacon kondigt speciale Call of Duty Revolution Unlimited Pro Controller aan

thumbnail

NACON, een toonaangevende ontwikkelaar en distributeur van gaming-accessoires, maakt met plezier bekend dat het bedrijf een licentieovereenkomst heeft gesloten met Activision voor het maken van een speciale versie van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor de volgende game in the iconische Call of Duty-franchise.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november 2020 en dropt spelers in het vluchtige geopolitieke universum van de Koude Oorlog, voor een aangrijpende ervaring waarbij niets is wat het lijkt. Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van Black Ops Multiplayer-gevechten, en een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring.

DE REVOLUTION Unlimited voor PlayStation 4 laat spelers draadloos genieten van buitengewone prestaties en de diverse aanpassingsopties die competitieve spelers verlangen. De in beperkte oplage gemaakte versie van NACON heeft een uniek design dat direct is gebaseerd op de Cold War-art van de game en zal daarmee zeker in de smaak vallen van de vele fans van de franchise die reikhalzend uitkijken naar de nieuwe uitdagingen van Call of Duty: Black Ops Cold War op PlayStation®4.

Een toegangscode voor in-game bonus-content wordt geleverd bij elk exemplaar van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty: Black Ops Cold War.

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty: Black Ops Cold War voor PS4 is verkrijgbaar vanaf de lancering van de game op 13 november 2020, voor een verkoopadviesprijs van € 179,90.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box