MySims Racing van EA racet deze week de winkels binnen

thumbnail

Trap op het gaspedaal en race een gloednieuw avontuur in met de MySims! Het EA Play-label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat MySims Racing voor de Wii en Nintendo DS op 18 juni de winkels binnenzoeft. In dit nieuwste deel van de populaire MySims-reeks begin je als een racemonster in de dop, maar al gauw werk je jezelf omhoog en neem je het met gierende banden op tegen de taaiste MySims-rivalen op de moeilijkste banen in Speedville. Hoe succesvoller je bent, hoe meer je je kart kunt aanpassen met nieuwe motoren en carrosserieën. MySims Racing is speciaal ontworpen voor de Nintendo-systemen en heeft voor elke snelheidsduivel wat te bieden.

“De MySims hebben veel avonturen meegemaakt en zijn veel uitdagingen aangegaan, maar nu zien we ze voor het eerst achter het stuur van hun eigen aangepaste voertuig”, zegt Tim LeTourneau, algemeen manager van de MySims-reeks. “MySims Racing combineert de grappige toon van MySims met de snelle actie van een arcaderacer. We kunnen niet wachten tot jullie er je tanden in kunnen zetten.”

MySims Racing voor de Wii

Race naar de finish in MySims Racing! Neem het op tegen lastige MySim-tegenstanders op heel veel verschillende exotische banen! Race tegen maximaal drie vrienden in de spannende multiplayerraces. Pik tijdens de race geweldige power-ups op en sloop je tegenstanders met wapens als een hittezoekende watermeloen of een bellengooier. Er zijn talloze aanpassingsopties om met de kart jouw persoonlijkheid uit te drukken. Verwissel de carrosserie, spuit er een nieuwe kleur op en voeg allerlei accessoires toe. Je kunt naast het uiterlijk van je kart ook de power, acceleratie en besturing verbeteren door verschillende motoren, veringen en onderdelen te combineren. NU MET EEN GRATIS STUUR VERKRIJGBAAR!

MySims Racing voor de Nintendo DS

Race terwijl je onderweg bent! Met MySims Racing voor de Nintendo DS kunnen jij en drie vrienden racen met een lokale draadloze verbinding of doormiddel van de Nintendo Wi-Fi Connection.

MySims Racing werd ontwikkeld in samenwerking met partners bij The Sims Studio en Artificial Mind & Movement en heeft de PEGI-classificatie 3+. De aanbevolen verkoopprijs voor de Wii-versie is 39,99 en voor de Nintendo DS-versie 29,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  🙄 Hoezo we melken alles uit wat we maken….jezus!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box