Multiplayer beta Call of Duty: World at War op 360 en PC

thumbnail

Het woord opleidingskamp krijgt binnenkort een heel nieuwe betekenis, want Activision Publishing, Inc. en ontwikkelaar Treyarch bevestigen de multiplayer-beta van Call of Duty: World at War. De beta komt in oktober uit voor Xbox 360 en als aparte download voor pc’s die draaien op Windows. Dankzij deze beta kun je vast wat tactieken oefenen die je helpen te overleven in de intense chaos van de brandhaarden in Europa en de Stille Oceaan. Maak kennis met het nieuwe teamsysteem van Call of Duty: World at War en de voertuiggevechten. Daarnaast keren de populaire perks en kill-reeksen terug.

Het echte gevecht barst november pas los, want dan ligt Call of Duty: World at War in de winkel.

“We vinden het geweldig dat we de community alvast een voorproefje kunnen geven van de multiplayer in Call of Duty: World at War”, zegt Mark Lamia, studiohoofd van Treyarch. “Het team heeft keihard gewerkt om voort te borduren op de geweldige geschiedenis en basis van de multiplayer in Call of Duty. We kunnen niet wachten om online te gaan als voorbereiding op de release in november.”

Wil je deelnemen aan de keiharde gevechten van Call of Duty: World at War en toegang krijgen tot de multiplayer-beta voor de Xbox 360? Registreer je dan op http://www.callofduty.com/.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx