MS maakt meer duidelijk rondom Live Messenger voor de 360

thumbnail

Op de website van Gamasutra vinden we een interessant interview met de heer Aaron Greenberg, Group Product Manager van Xbox Live en de Xbox 360 bij Microsoft. Hij sprak onder andere over de aankomende Windows Live manager voor Xbox Live. Zo zal deze kostenloos gaan worden. Zowel Xbox Live Gold als Silver-members kunnen de dienst volledig gaan benutten. Het zal met de messenger mogelijk zijn om ook te chatten met vrienden die op de PC de Messenger gebruiken. Een vriendelijst verraadt echter of je vriend(in) op de PC zit, of op de Xbox 360.

Het QWERTY-toetsenbord dat aan de Xbox 360 controller gestoken kan worden is zeer licht, zo zegt Greenberg. “Je zet hem zo in de controller dat je er geen last bij zult hebben tijdens het gamen.” Het is verder ook mogelijk om jezelf zichtbaar te maken voor mensen in je friend list, maar niet voor mensen die in je Live Messenger lijst aanwezig zijn. Je vriendenlijst van de instant messenger is dus onafhankelijk van de Xbox Live friend list. Het is dan ook makkelijk om beide te onderscheiden van elkaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box