Mr. Driller DrillLand komt terug

thumbnail

Vol trots kondigt Bandai Namco aan dat Susumu Hori en zijn vrolijke vrienden zullen terugkomen op 25 juni 2020. In 2002 kwam Mr. DRILLER DrillLand voor het eerst uit en het werd een van de meest geprezen games uit de serie. Nu maakt de game zijn terugkeer op pc en Nintendo Switch met indrukwekkende nieuwe graphics. Spelers zullen een bezoekje brengen aan DrillLand – het geheime, ondergrondse pretpark waarin iedere attractie geheel eigen regels en eigenschappen heeft en waarvan sommige zelfs zijn gebaseerd op de originele wereld van de iconische Namco-games!

In deze verslavende puzzelgame zullen spelers door het combineren en opblazen van kleurrijke blokken een weg naar beneden moeten boren om zo de bodem te bereiken. Het is een makkelijk te leren spel en perfect voor jonge spelers, maar door de opgewekte gameplay zal het iedereen vermaken die zich ook nog maar enigszins jong voelt. Pak in je eentje of tot vier personen je boor en keer nog eens terug naar het midden van de aarde!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box