MEN_at_WORK en DJ Hero mixen en mashen samen tijdens event

thumbnail

Vanaf 30-10-2009 kunnen de gamers dan na lang wachten eindelijk aan de slag als huiskamer DJ, maar niet iedereen hoeft zo lang te wachten om te laten zien dat zij kunnen scratchen en mixen als de beste. MEN_at_WORK start vanaf 3 oktober een tour, waar iedereen kan laten zien hoe goed zijn skills zijn.

De tour doet de grootste winkels aan van MEN_at_WORK in Nederland en België en biedt zo de mogelijkheid aan iedereen om exclusief bij MEN_at_WORK al aan de slag te gaan met DJ HERO. De game staat gepland voor een release van 30 oktober 2009, dus het is heel exclusief dat mensen al 4 weken voordat de game in de winkel ligt al kunnen proberen hoe het voelt om de decks te spinnen.

Deze tour benadrukt echt de essentie van wat we mensen met DJ HERO willen bieden, je kunt altijd en overal een DJ HERO kan worden, aldus Nick Geurds Senior Brand Manager bij Activision. Ook het feit dat we al voor de lancering via MEN_at_WORK dit kunnen doen is echt een teken aan de wand.

Schema van de tour:
03-10 Eindhoven, Den Bosch, Arnhem, Almere
24-10 Antwerpen, Tilburg, Groningen, Rotterdam
14-11 Nijmegen, Dordrecht, Utrecht, Maastricht

Over MEN_at_WORK: MEN_at_WORK is een multibrand fashionconcept dat zich richt op jongeren en jongvolwassenen die graag uitgaan en houden van fun. Alhoewel zij zelf niet direct spreekt over een specifieke leeftijdsgroep, varieert de leeftijd van de meeste klanten van MEN_at_WORK grotendeels tussen de 16 en 35 jaar.

Over DJ HERO: miljoenen gamers hebben al gerockt in de huiskamer op de Guitar Hero instrumenten, nu kunnen de DJ´s in spe eindelijk ook aan de slag met DJ HERO, de game bevat 93 originele mixen van meer dan 100 artiesten. Muziek van Daft Punk, Queen, David Bowie, Queen, Beastie Boys en nog veel meer is ge-remixt en nu voor het eerst speelbaar voor alle gamers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx