Meer informatie over de soundtrack van Battlefield 2042

thumbnail

Het team van Battlefield 2042 heeft een nieuw bericht geplaatst in de Battlefield Briefing-serie. In de blog van vandaag wordt uitgelegd hoe fans kunnen luisteren naar de chaotische en futuristische officiële soundtrack van Battlefield 2042. Daarnaast vind je er een diepgaand interview met de componisten van het spel en een aantal exclusieve tracks die alleen beschikbaar zijn door verder te lezen.

Je vindt het volledige blogbericht via deze link op de officiële website van EA.

Naast de geëvolueerde soundscape van Battlefield 2042 is er een ontwrichtende soundtrack die past bij de wereld van 2042: gecomponeerd door Hildur Guðnadóttir en Sam Slater, die allebei hebben gewerkt aan de compositie van het Oscar-winnende sound design van Chernobyl en Joker. Het blog bevat een diepgaand interview met de twee componisten over het creatieve proces, inspiraties achter songs en instrumenten en samples die voor de tracks zijn gebruikt.

De soundtrack kan vanaf vandaag worden gekocht via iTunes en andere grote digitale muziekdiensten. De soundtrack kan momenteel worden gestreamd (en gekocht) op Spotify, Apple, Amazon, Google, Deezer en Tidal.

In deze Battlefield Briefing vind je tevens vijf gratis songs uit de soundtrack, waarvan de laatste twee exclusieve nummers zijn voor de volgende Briefing: Battlefield 2042-thema, Orbital, The Observation of Beautiful Forms, Unwave en Dry Ice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box