Max & The Magic Marker puzzelgame naar de Wii en DS

thumbnail

De zomervakantie komt eraan en dat betekent plezier maken! Op reis met het gezin, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van je hobby’s en vrije tijd. Net voor de vakantie introduceert Easy Interactive een creatieve puzzelgame met een hoge educatieve waarde, maar vooral veel fun en dat voor het hele gezin! Max & the Magic Marker werd eerder reeds bekroond als ‘Meest Innovatieve’ en ‘Beste Kids’ Game en wil jullie dat nu laten ontdekken, in een volledig Nederlandstalige versie van de game. De zomermaanden worden een mooi avontuur met Max & the Magic Marker.

Ren, spring, denk, teken het en los het op! Max & the Magic Marker is de nieuwe puzzelgame voor Nintendo DS, Nintendo Wii en PC, waarbij de creativiteit en tekenkunsten van de speler de oplossing van het probleem bepalen. In deze 2D platformgame speel jij Max, de held die het monster moet tegenhouden. Max moet in alle levels zoveel mogelijk inkt verzamelen om met de pen, die deze inkt gebruikt, oplossingen te kunnen tekenen.

Baan je een weg door de 15 uitgebreide levels en bedenk de meest creatieve oplossingen! Teken een brug om over het water te lopen, een paraplu om je tegen de regen te beschermen of een luchtballon om je naar boven te vervoeren. Alles wat je tekent, reageert zoals het in de echte wereld zou doen en de oplossingen zijn eindeloos. Max & the Magic Marker is vanaf 30 juni verkrijgbaar voor Nintendo DS, Wii en PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx