Madden NFL 08 patch in de maak

thumbnail

Madden is in Amerika een grote hit op de consoles. De tweede patch voor de Xbox 360-versie is vandaag al online maar ook de PS3 editie krijgt een tweede patch. Deze zal het nodige positieve met zich meebrengen. Zo gaat het vooral om bugs en niet om performance of dergelijke andere tweaks. Het gaat om bugs in de franchise mode die opgelost worden en daarnaast zijn ook enkele andere ingame features gewijzigd. Het gaat hierbij onder andere om de Hook Zone Flip bug, de Favre Moonwalk, de DB Ractions en een Fumble fix die gerealiseerd zullen worden. Ook online is het nodige mis gegaan met het geven van de juiste ranking points voor bepaalde matches. Ook dit zal opgelost gaan worden. De Madden fans mogen dus spoedig de patch verwachten. De Xbox 360 patch is zoals gezegd al verkrijgbaar sinds vandaag.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box