Madagascar 2 en Kung Fu Panda: Legendarische Krijgers komen eraan

thumbnail

Activision Publishing, Inc. herenigt je in de games Magagascar 2 en Kung Fu Panda: Legendary Warriors met je favoriete personages uit animatiefilms van DreamWorks Animation SKG, Inc. Beide spellen liggen binnenkort in de winkel.

De game Madagascar 2 is gebaseerd op de langverwachte vervolgfilm Madagascar: Escape 2 Africa, die vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen draait. In de game kruip je in de vacht van je favoriete personages uit de film en beleef je een avontuur vol actie om de Afrikaanse savanne van de ondergang te redden. Speel als Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Melman de Giraffe, Gloria het Nijlpaard of als prettig gestoorde personages zoals Koning Julien en de sluwe pinguïns. Dankzij de afwisselende gameplay en het uitgebreide toernooi voor meerdere spelers kun je gezellig met vrienden en familie genieten van dit vrolijke avontuur.

Po en de Vurige Vijf uit Kung Fu Panda keren terug in een nieuw avontuur dat speciaal werd ontwikkeld voor Nintendo-platforms. In de Wii-versie van Kung Fu Panda: Legendarische krijgers speel je als Po, Tijger, Monkie of Shifu en in de Nintendo DS-versie kruip je in de vacht van Po of Tijger. Neem het op tegen talloze vijanden en red met je coole kungfu-vaardigheden de rest van de Vurige Vijf uit de klauwen van de slechte Tai Lung. Je kunt op elk gewenst moment van singleplayer overschakelen naar multiplayer en samen het avontuur vervolgen. Heb je meer zin in een wedstrijdje? Dat kan natuurlijk ook: neem het individueel tegen elkaar op of ga als teams de strijd aan.

“De games Madagascar 2 en Kung Fu Panda: Legendarische krijgers bevatten de leuke actie en humor uit beide animatiefilms van DreamWorks Animation,” aldus Kim Salzer, onderdirecteur wereldwijd merkmanagement, Activision Publishing. “Kinderen van alle leeftijden spelen dit avontuur in de wereld van de films in hun eentje of beleven alle vrolijkheid samen met vrienden of familie.”

Na het succes van de kaskraker Madagascar uit 2005 en de gelijknamige game van DreamWorks Animation in 2005 kon het game-vervolg Madagascar 2 natuurlijk niet uitblijven. Kruip in de vacht van al je favoriete dieren, zelfs in het verenpak van de handige pinguïns. Speel twaalf verschillende levels die stuk voor stuk bestaan uit dolle avonturen en leuke minigames. Je kunt Madagascar: 2 in je eentje spelen of in een toernooi met of tegen anderen spelen dankzij een uitgebreid multiplayer-speltype.

Het spel is beschikbaar voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft, de Wii en het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem voor een adviesprijs van 59,99. De adviesprijs voor het PlayStation 2 computer entertainment systeem is 29,99 en voor Nintendo DS en pc 39,99. De PEGI-classificering is 7+.

Po, Monkie, Tijger en Shifu (in de DS-versie alleen Po en Tijger) trekken er opnieuw op uit om de Vredesvallei te beschermen tegen Tai Lung en zijn handlangers. Door met de controllers te bewegen voer je acrobatische aanvallen uit, val je je vijanden aan met wapens en doe je symbolen na die je zelf kunt aanpassen om krachtige chi-aanvallen uit te voeren. Op ieder moment kan een tweede speler zich mengen in de kungfustrijd om zijn steentje bij te dragen aan het betere hak- en trapwerk. Bereik de coole top in de coöp- en multiplayerspeltypen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box