Logitech Cordless Keyboard voor de Wii komt eraan

thumbnail

Tekst invoeren met een Wii-controller kan soms een eeuwigheid duren. Herkenbaar? Communiceer eenvoudiger én sneller met vrienden en familieleden met behulp van de Wii game console. Logitech introduceert vandaag de Logitech® Cordless Keyboard for Wii – een draadloos toetsenbord inclusief officiële Nintendo licentie – een must-have accessoire voor Wii bezitters die veel chatten in games en volop gebruik maken van de Wii™ Internet Channel.

Dankzij de compacte, gestroomlijnde vorm en 2.4 GHz draadloze technologie biedt Logitechs nieuwe toetsenbord een zo natuurlijk mogelijke ervaring. Communiceren, over het web surfen en zoekopdrachten uitvoeren is nu mogelijke op alle gewenste plekken, zelfs in de luie stoel.

“Eén van de belangrijkste redenen waarom de Wii zo succesvol is, is de sociale component in games en applicaties”, zegt Ruben Mookerjee, directeur van de business unit product marketing for gaming. “Met dit nieuwe toetsenbord verovert internet de huiskamer via de Wii. Met name het online chatten in populaire games zoals Animal Crossing biedt een enorme meerwaarde.”
De Logitech Cordless Keyboard for Wii is uitgerust met speciale toetsen – waaronder Zoom In/Out, Forward/Back, Quit en OK – die het communiceren aanzienlijk eenvoudiger maken. Het toetsenbord sluit verder naadloos aan bij de frisse, stijlvolle vormgeving van de Wii game console en de Wii afstandsbediening. De behuizing is afgewerkt met glanzende witte lak en het ontwerp van de toetsen is – voor optimaal bedieningsgemak – gebaseerd op full size toetsen. Dankzij de compacte vorm past het toetsenbord comfortabel op schoot en neemt verder nauwelijks ruimte in beslag in de huiskamer.

De Logitech Cordless Keyboard for Wii is net zo makkelijk in gebruik te nemen als op te bergen. Het is alleen een kwestie van de mini-receiver in the console steken en het toetsenbord is direct gereed voor gebruik. Na afloop van een speelsessie is de ontvanger eenvoudig op te bergen in de behuizing (achterzijde) van het toetsebord.

De Logitech Cordless Keyboard for Wii is vanaf begin augustus leverbaar voor een winkeladviesprijs van € 29,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx