Link trekt door de woestijn met nieuwe Zelda: Skyward Sword details

thumbnail

Nintendo onthult nieuwe details over spannende gebieden, voorwerpen en mogelijkheden van The Legend of Zelda: Skyward Sword. Het epische avontuur dat op 18 november 2011 exclusief voor de Wii wordt gelanceerd. Deze week trekt Link door de Lanaryu Desert waar hij de puzzels in een mijn moet kraken, over een zee van zand zeilt en nieuwe voorwerpen toevoegt aan zijn inventaris. Hierbij nieuwe elementen die worden onthuld:

• Lanayru Desert en de Lanayru Mining Facility: In dit uitgestrekte gebied dat aan alle kanten is omringd door een zee van zand, gaat Link op zoek naar de Lanayru Mining Facility. In deze vreemde plaats ontmoet Link zowel nieuwe als bekende personages, waaronder de Gorons. Binnen in de Lanayru Mining Facility treft Link mijnwagens die Timeshift Stones bevatten, wat leidt tot nieuwe puzzels en uitdagingen. Hij moet het ook opnemen tegen de kerkerbaas Moldarach, een angstwekkend grote schorpioen.
• Sandship: Later in zijn avontuur keert Link terug naar een ander deel van de Lanayru Desert, waar hij over een zee van zand moet zeilen om een schip te vinden.
• Nieuwe voorwerpen: In de woestijn ontvangt Link twee nieuwe voorwerpen – de Clawshots en de Gust Bellows. Met de Clawshots kunnen spelers zichzelf over afgronden trekken naar onbereikbare plaatsen. Met de Gust Bellows kunnen spelers lucht blazen om vijanden te verdoven of een weg door een zandhoop te blazen. Spelers zullen ontdekken dat de Gust Bellows goed van pas komen om de puzzels in de Lanayru Mining Facility te kraken.
In aanloop naar de lancering van het spel op 18 november onthult Nintendo nog meer details en informatie.

Deze week krijgen Nintendo 3DS-bezitters ook de kans om via Nintendo Video een speciale 3D-video te ontvangen van The Legend of Zelda Main Theme Melody, die werd uitgevoerd als onderdeel van de The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony-concerten. In de nabije toekomst zullen nog meer bijzondere video’s via SpotPass voor Nintendo Video beschikbaar komen.

Check vandaag ook het Nintendo kanaal en www. legendofzeldaskywardsword.nl voor een exclusieve video van Robin Williams en dochter Zelda Williams die samen genieten van The Legend of Zelda: Skyward Sword.

The Legend of Zelda: Skyward Sword komt beperkt beschikbaar als Limited Edition-bundel met een exemplaar van het spel, een cd met orkestuitvoeringen van The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony-concert en een zeldzame gouden Wii-afstandsbediening Plus-controller die is versierd met de ‘Hylian Crest’, oftewel het wapen van Hyrule. Bestel het spel nu al, om teleurstelling te voorkomen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x