Leo’s Fortune nu verkrijgbaar in de Apple App Store

thumbnail

Leo’s Fortune is een prachtige nieuwe platformgame van 1337 & Senri, de makers van Devil’s Attorney en Dark Nebula. 1337 & Senri, een team van vier personen uit Zweden, hebben hun eigen draai aan het platformgenre gegeven en hebben daarnaast de grafische lat voor zowel mobiele als tabletgames hoger weten te leggen. Leo’s Fortune is een premium game zonder in-app aankopen en is vanaf nu verkrijgbaar voor Euro 4,49 in de App Store voor de iPad, iPhone en iPod Touch.

Leo’s Fortune vertelt het verhaal van Leopold, een besnorde haarbal die ooit rijk was maar op een dag wakker wordt en ziet dat zijn gouden fortuin is gestolen. De dief heeft echter een spoor van goud achter gelaten, vergelijkbaar met een spoor broodkruimels, die Leo zal moeten volgen om zijn fortuin weer in handen te krijgen en de schuldige te vinden. Onderweg ontmoet je Leo’s vreemde familie en ontrafel je een bizar mysterie.

Je springt en drijft om dodelijke vallen te ontwijken, lost moeilijke puzzels op en loodst Leo door 24 handgemaakte level. Ieder level is een enorm kunstwerk, nog nooit eerder vertoond in een mobiele platformgame.

We horen het graag als je de game zelf wilt proberen, dan bieden we je graag een promocode aan. Ook als je vragen hebt voor de ontwikkelaars kun je die gerust aan ons stellen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box