LEGO Battles vanaf 24 juni naar de DS

thumbnail

Ben jij ook zo dol op alles wat met LEGO te maken heeft? Verheug je dan nu op de komst van de nieuwe Nintendo DS game LEGO Battles. Deze game combineert de oneindige bouwmogelijkheden van jouw favoriete LEGO stenen met de herkenbare humor van eerdere LEGO games.

LEGO Battles is gebaseerd op drie klassieke LEGO speelgoed thema’s: LEGO Castle, LEGO Pirates en LEGO Space. In LEGO Battles bouwen spelers via zes verhaallijnen hun eigen LEGO basis en strijden teams in meer dan 90 verschillende levels tegen elkaar. Spelers kunnen hun eenheden mixen en matchen tot een uniek en persoonlijk LEGO squad. De unieke LEGO battles teams zien piratenzwaardvechters zij aan zij vechten tegen tovenaars en aliens; draken vechten tegen ninjas; en piratenschepen beschieten ruimteschepen en ridders! Spelers kunnen ook vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via de wireless DS multi-card play.

Kenmerken

o LEGO Battles biedt dankzij maar liefst 90 levels urenlang speelplezier voor jong en oud!
o Drie populaire LEGO werelden in 1 Nintendo DS game.
o LEGO Battles biedt naast de single-player modus een wireless multiplayer modus waarmee je de LEGO strijd aan kunt gaan met 2 tot 3 vrienden.

LEGO videogames zijn ongekend populair. Wereldwijd zijn er meer dan 18 miljoen Lego games verkocht (Star Wars, Indiana Jones, Batman)! LEGO Battles is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook volwassenen zullen veel lol beleven aan de game. LEGO Battles is Engelstalig en heeft een consumentenadviesprijs van 29,95.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box