LEGO Battles aangekondigd voor de DS

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games brengen samen met de LEGO Groep LEGO Battles voor Nintendo DS uit, een videogame gebaseerd op klassieke speelscenario’s in de evergreen thema’s van LEGO Castle, LEGO Pirates en LEGO Space. LEGO Battles, geproduceerd door TT Games, ontwikkeld door Hellbent Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, bundelt de drie LEGO thema’s tot een unieke uitbreiding van de LEGO build-and-play ervaring en blijft trouw aan de bouwmogelijkheden en humor die de basis van de LEGO videogames vormt. De game staat deze zomer gepland voor release in Nederland.

LEGO Battles biedt een nieuwe “build and battle” LEGO gameplay. Via zes duidelijke verhaallijnen bouwen spelers hun eigen LEGO basis en strijden teams in meer dan 70 verschillende levels, mixen en matchen zij eenheden tot een uniek en persoonlijk LEGO squad. De unieke LEGO battles teams zien piratenzwaardvechters zij aan zij vechten tegen tovenaars en aliens; draken vechten tegen ninjas; en piratenschepen beschieten ruimteschepen en ridders! Spelers kunnen ook vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via de wireless DS multi-card play.

“LEGO Battles biedt spelers een humorvolle gameplay boordevol actie die LEGO games geweldig maken, tezamen met de extra bonus van de multiplayer gevechten op DS,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “We zijn zeer verheugd een nieuwe LEGO videogame ervaring uit te brengen voor fans en jonge gamers en zien er naar uit om verder te bouwen aan de geliefde speelgoedlijn.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box