League of Legends Champion Jinx vanaf vandaag beschikbaar in Fortnite

thumbnail

Riot Games laat weten dat Jinx, de populaire League of Legends Champion en hoofdpersoon van aankomende animatieserie Arcane, vanaf vandaag beschikbaar is in Fortnite.

Deze samenwerking tussen League of Legends en Fortnite markeert de eerste keer dat een League of Legends Champion te zien is buiten een game van Riot. Een groot aantal items met het Jinx-thema zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop. Het gaat om de volgende items:

• Arcane Jinx Outfit
• Pow Pow Crusher Pickaxe
• Jinxed Spray
• Jinx’s Dream Monkey Back Bling
• Playground (Instrumental) Lobby Track
• Wreaking Havoc Loading Screen
• Katchoo! Loading Screen

Brandon Miao, Cross-Product Experiences and Partnerships Lead, Riot Experience (XP) bij Riot Games: “Fortnite heeft high profile-samenwerkingen en entertainmentervaringen uitgevoerd terwijl het content blijft brengen die de ervaring van spelers zowel in als buiten de game verrijkt. Dat is een toewijding die we delen en bewonderen. We hopen dat fans het leuk vinden om Jinx, een van onze meest iconische League of Legends Champions, in Fortnite te zien om de lancering van Arcane te vieren.”
Om de intrede van Jinx in de wereld van Fortnite te vieren brengt Riot ook een selectie van games (League of Legends PC, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT) naar de Epic Games Store.

Steve Allison, Vice President en General Manager van de Epic Games Store: “Riot Games is een van ‘s werelds beste ontwikkelaars en makers van baanbrekende entertainmentfranchises. We zijn verheugd dat ze ervoor hebben gekozen om met ons samen te werken en hun titels naar miljoenen nieuwe spelers te brengen via de Epic Games Store.”

Arcane gaat op zondag wereldwijd om 03:00 in première op Netflix. Het is de eerste Netflix-serie die debuteert met co-streaming exclusief op Twitch. Hierdoor kunnen contentmakers op het platform zichzelf uitzenden en samen met hun community reageren op de eerste aflevering. Arcane is de eerste tv-serie gebaseerd op het League of Legends-universum. De show volgt de oorsprong van twee iconische League of Legends Champions.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box