Last of Us Part II volledig afgebrand door review bombers

thumbnail

Het gaat niet goed met de user score van The Last of Us Part II. Het spel krijgt gemiddeld namelijk een 3.4 score op de website. Het zou gaan om early reviews van mensen die de game geen warm hart toe dragen. De beoordelingen variëren van een slecht verhaal tot repetitieve gameplay. Review bombing gebeurt vaak wanneer een game helemaal neergehaald moet worden. Het lijkt erop dat een bepaalde groep mensen ervoor heeft gezorgd dat het spel in een zo slecht mogelijk daglicht komt te staan. Wat betreft critics scoort het spel bijna uitmuntend. Op Evilgamerz scoorde het spel zelfs een dikke 9. Waar de negatieve reviews precies allemaal vandaan komen is duidelijk. Tot dusver zijn het bijna 5000 reviews. De diverse uitmuntende scores die er tussendoor voorbij komen trekken het gemiddelde dan ook nog iets omhoog. Sony heeft zelf niet gereageerd op de review bombing.

guest
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Kont

Weinig verrassend. Als je al ziet hoe mensen los gingen op deze game voordat ie überhaupt uit was. Niet normaal. Gamers zijn een triest volkje die om de kleinste dingen kunnen miepen. Kijk maar naar het verleden van de comments hier over ps vs xbox. Als dat je dag invulling moet zijn

TommyNL

Ik denk dat het Microsoft medewerkers zijn. 🤣

Jacobus van As (GGZ)

Geheel terecht, de game is tergend slecht qua verhaal. Produktie kwaliteit kan dan nog zo hoog zijn, dat maakt het niet goed. De gaming pers leeft in een bubbel van narcissistische geestesziekte (die video van Alanah Pearce maakt dat ook duidelijk), alsmede een zeer groot gedeelte van de Sony fanbase op het net. Neil Druckmann heeft datzelfde probleem en nu Sony in Californie zit wordt dat alleen maar versterkt met hun Twitter echokamer. Moet je maar kijken naar de reacties hierboven, waar MS er gelijk bij betrokken moet worden terwijl ze er niks mee te maken hebben. Dat is gewoonweg… Lees verder »

Kont

Haha proberen slim over te komen en alleen maar onzin praten. Lekker bezig


Naar boven