Laat je vuisten spreken in Punch-Out voor de Wii

thumbnail

De beroemde Nintendo-klassieker keert terug met hernieuwde stootkracht voor de Wii! Stap in de ring en bal je vuisten. Neem het op tegen strijdlustige boksers als Glass Joe en Von Kaiser, elk met een geheel eigen stijl. Geniet van gevarieerde en spannende acties en gebruik de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening om te stoten met levensechte bewegingen. Punch-Out!! is vanaf 22 mei 2009 verkrijgbaar in Europa.

Na een glansrijke carrière op de NES en Super NES, maakt Punch-Out!! een knallende comeback op Wii! De hoofdrol is weer voor Little Mac. Hij is een talentvolle jonge bokser uit de Bronx in New York, die vastbesloten is om wereldkampioen te worden. Daarvoor moet hij strijden tegen een hele reeks vreemde maar ook supersterke tegenstanders, waaronder befaamde figuren als Von Kaiser, King Hippo en Doc Louis.

Tijdens de wedstrijden is het de kunst om zwakke plekken in de bewegingen van je tegenstander te herkennen en deze vervolgens uit te buiten met goed getimede uppercuts en jabs. Door hernieuwde 3D-graphics ziet Punch-Out!! er beter uit dan ooit, terwijl de bewegingsgevoelige besturing met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk de boksbeleving een geheel nieuwe dimensie geeft. Maak ontwijkende en stotende bewegingen om je staande te houden in de ring!

Spelers kunnen kiezen uit verschillende methodes om de acties van Little Mac te besturen. Spelers zullen het leuk vinden om met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk stotende bewegingen te maken. Daarnaast kun je de Wii-afstandsbediening als een klassieke NES-controller vastgehouden. Spelers kunnen stoten door simpelweg op de knoppen te drukken. Vooral liefhebbers van het originele Punch-Out!!, zullen deze methode graag gebruiken voor het ware retro-gevoel!

Met Punch-Out!! voor Wii wordt je huiskamer een boksring. Beleef alle spanning en sensatie van de bokssport zonder de blauwe plekken.

Super Punch Out!!

Spelers die alvast willen trainen om helemaal klaar te zijn voor de lancering van Punch-Out!! Op Wii, kunnen vanaf vrijdag 20 maart de versie die oorspronkelijk voor de Super NES verscheen – Super Punch-Out!! – downloaden op de Virtual Console.
In Super Punch-Out!! neem je het op tegen rivalen uit zowel de arcade-versie, als de NES-versie, aangevuld met diverse nieuwe vechtersbazen. In totaal moet je zestien tegenstanders overwinnen om de kampioen van de WVBA (World Video Boxing Association) te worden. Leer de technieken om je rivalen te ontwijken, hun zwakke plekken te vinden en hen te lijf te gaan in bijvoorbeeld de Championship Mode en Time Attack Mode!
Grote, kleurrijke beelden en pijnlijk realistische geluidseffecten vormen het decor voor het gevecht van je leven in Punch-Out!! op Wii. Vanaf 22 mei verkrijgbaar in Europa.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box