L.A. Noire remake komt naar Switch, ook Xbox- en PS4-versie aangekondigd

thumbnail

Er is een remake aangekondigd door Rockstar van de game L.A. Noire. De game uit 2011 zal naar de Nintendo Switch gaan komen, maar ook een Xbox One- en PlayStation 4 (VR)-versie komen eraan. Het spel moet al dit jaar uit gaan komen en wel op 14 november aanstaande. De remake zal compleet zijn met de uitgebrachte downloadbare content en zal ook technische verbeteringen krijgen op de diverse platformen. Zo zal op de Switch de besturing volledig aangepast worden. In de game kruip je in de rol van agent Cole Phelps. Met hem doe je onderzoek naar de meest gruwelijke misdaden, waarbij je de nodige moorden zult tegenkomen.

L.A. Noire speelt zich af in het Los Angeles van de jaren ’40, waarbij je in de huid kruipt van Cole Phelps, een jonge rechercheur. Phelps onderzoekt spannende zaken die geïnspireerd zijn op misdaden die daadwerkelijk plaatsgevonden hebben. Hoe meer zaken Phelps oplost, hoe hoger zijn rang als rechercheur wordt, maar hoe dichter dit hem ook bij het duistere criminele hart van het naoorlogse L.A. brengt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Nog niet gespeeld. Mooi moment dan.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box