Kwalificatierondes van Mario Kart 8 DEC beginnen zaterdag

thumbnail

Nintendo gaat op zoek naar de beste Mario Kart 8 Deluxe-spelers van Europa in het allereerste Mario Kart 8 Deluxe European Championship. De strijd begint aanstaande zaterdag 19 augustus met de eerste van drie kwalificatierondes. Begin oktober zullen de beste 24 spelers van Europa – acht uit elke ronde – bepalen wie de Europese Mario Kart 8 Deluxe-kampioen wordt tijdens de grote finale in Duitsland.

Leden van Nintendo Switch Online die mee willen doen kunnen in-game naar het toernooi gaan door te kiezen voor ‘Online’, ‘Toernooi’, ‘Zoeken met een code’, en de relevante toernooicode in te vullen. Tijdens de kwalificatierondes verdienen spelers punten op basis van de posities waarin ze races eindigden. Aan het eind van de dag gaan de acht spelers met de meeste punten door naar de finale.

De kwalificatierondes vinden plaats op de volgende datums:

Gekwalificeerde spelers gaan verder naar de Nintendo European Championships 2023 dat op 7 en 8 oktober plaatsvindt in VILCO in Bad Vilbel, Frankfurt am Main, Duitsland. Tijdens dit tweedaagse evenement wordt niet alleen in Mario Kart 8 Deluxe gestreden, maar vindt ook de finale plaats van Splatoon 3, waarbij de 12 beste teams van Europa om de gouden trofee strijden tijdens groepsfases en knockoutfases.

Fans kunnen zich binnenkort aanmelden voor gratis toeschouwer-tickets om de deelnemers live aan te moedigen. Het hele evenement wordt ook live gestreamd, zodat mensen van over de hele wereld de strijd kunnen volgen. Binnenkort wordt meer over dit evenement onthuld.

Nintendo gaat op zoek naar de beste Mario Kart 8 Deluxe-spelers van Europa in het allereerste Mario Kart 8 Deluxe European Championship. Tijdens de Nintendo European Championships 2023 in oktober wordt gestreden om de titels van beste Mario Kart 8 Deluxe-speler en beste Splatoon 3-team van Europa. Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt, inclusief hoe mensen zich kunnen aanmelden voor toeschouwer-tickets.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx