Konami verstrekt 100 nieuwe kaarten voor Yu-Gi-Oh! Trading card game

thumbnail

Konami Digital Entertainment GMbH ontketent op 24 augustus Return of the Duelist – een enorme booster set voor de Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME. De nieuwe collectie brengt een schat aan nieuwe kaarten samen om de duels te verbeteren. De 100 kaarten van Return of the Duelist brengen gigantische robots, tijd vervormende technologie, oude helderzienden en vliegende zandkastelen naar de Duel tafel. De duelisten die hun kans op overwinning willen verhogen zullen blij zijn met de toevoeging van Prophecy monsters op hun Decks. De wijze tovenaressen roepen de kracht op van de Spellbook kaarten en geeft de gebruikers Kracht, Leven, Wijsheid en Geheimen.

Voor de meer mechanisch ingestelde duellist, brengt Return of the Duelist de Geargia monsters. Onder leiding van Gear Gigant X, ruimen deze nieuwe machines het veld met een ongelofelijke combinatie van aanvallen. Bovendien kunnen duellisten, die op zoek zijn naar een sterke basis voor hun Decks, krachtige Aarde monsters als Silver Sentinel en Grandsoil the Element Lord toevoegen. De set van 100 kaarten is opgesplitst in 48 Common kaarten, 20 Rare kaarten, 14 Super Rare kaarten, 10 Ultra Rare kaarten en 8 Secret Rare kaarten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box