Konami en Revolutionary Concepts bundelen hun krachten voor een nieuwe titel

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH brengt vandaag een nieuwe titel uit voor de iPad, iPhone en iPod Touch, genaamd ‘Gesundheit!’ – de titel is het eerste resultaat van de strategische samenwerking van deze uitgever en de onafhankelijke studio, Revolutionary Concepts.

Gesundheit! is gebaseerd op een origineel concept van de geliefde film- en televisieanimator Matt Hammill. Het spel combineert buitengewone handgetekende visuals en animaties met een originele muziek track om het verhaal te vertellen van een vreemd klein varkentje dat erg allergisch is. Het varken – het kneusje van de familie, die ternauwernood is ontsnapt aan de inval van monsters die zijn dorp zijn binnengevallen – moet diep verborgen reserves moed aanboren om zo zijn varkensvriendinnetje te redden van de monsterlijke aanvallers.

Dit zeer verslavende spel speelt zich af in een alternatief universum waar de schattige personages het opnemen tegen excentrieke monsters. In Gesundheit! begeleiden de spelers de held met het gekrulde staartje in zijn zoektocht door 40 unieke en steeds moeilijk wordende levels vol met komische humor. Het spel is geschikt voor alle leeftijden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx