Kirby Super Star Ultra komt deze zomer

thumbnail

Ga rennend, springend en zwevend met Kirby op avontuur in Kirby Super Star Ultra. Dit spel vol kleurrijke actie is vanaf 18 september 2009 verkrijgbaar voor Nintendo DS & Nintendo DSi. Spelenderwijs komen maar liefst zestien verschillende Kirby-spellen beschikbaar, van minigames tot complete platformavonturen. Er zijn ook drie geheel nieuwe minigames die via het touchscreen bestuurd worden en, via Nintendo DS Download Play, met maximaal vier spelers tegelijk gespeeld kunnen worden.

Kirby Super Star Ultra is een uitgebreide remake van Kirbys Fun Pak (1996) – één van de meest geliefde Kirby-spellen ooit. Alle spellen uit het originele Super NES spel zijn aanwezig, maar dan met filmpjes en verbeterde beelden. Om het feest compleet te maken zijn ook nog eens extra spellen toegevoegd.

De gameplay in Kirby Super Star Ultra zal de fans van de roze held vertrouwd voorkomen. Kirby kan lopen, springen en zweven, vijanden opslokken om hun vaardigheden over te nemen en objecten uitspuwen om eindbazen te treffen. Dit keer heeft Kirby ook de mogelijkheid om een opgepikte vaardigheid in een hulpje te veranderen. Hulpjes vechten zij aan zij met Kirby, en kunnen zowel door de computer als door een tweede speler worden bestuurd dat laatste via DS Wireless Play. In het speltype Helper to Hero kunnen spelers ook zelf als hulpje van Kirby spelen!

Beleef met Kirby de mafste avonturen in uiteenlopende spellen als Spring Breeze, Gourmet Race, The Great Cave Offensive, Revenge of Meta Knight en Milky Way Wishes. Gaandeweg komen ook steeds meer minigames beschikbaar. De drie nieuwe minigames – Kirby Card Swipe, Kirby on the Draw en Snack Tracks – worden via het touchscreen bestuurd en zijn geschikt om met maximaal vier spelers tegelijk gespeeld te worden via DS Download Play. Er zijn ook twee goede oude minigames met klassieke besturing toegevoegd!

Of je nu strijdt tegen Dyna Blade, een voedselrace begint met King Dedede, op avontuur gaat met Meta Knight of een nieuwe strategie verzint voor Wham Bam Jewel, je zult je geen moment vervelen. Dus bereid je voor op een overdosis Kirby-actie, want Kirby Super Star Ultra komt op 18 september 2009 naar de Nintendo DS & Nintendo DSi. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x