Killzone: Mercenary wordt de Killzone 3 op de Vita

thumbnail

Er zijn details omtrent Killzone: Mercenary voor de PlayStation Vita. Zo zal de engine van de game identiek zijn aan die van de PlayStation 3 game. Echter zal de engine op enkele vlakken verder verbeterd zijn. Onder andere de character models zullen zeer realistisch zijn. Ook de kijkdiepte zal opvallend hoog zijn. De framerate zal verder ten alle tijden stabiel blijven, zelfs wanneer zich veel activiteiten op het scherm voordoen. Volgens de PSX Extreme, een games magazine voor de PlayStation, zal Killzone: Mercenary een mobiele Killzone 3 game zijn, die er beter dan Uncharted uit ziet.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  16 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Goh gast lekker volwassen reactie, je laat je wel kennen. Wat voor een probleem heb jij met Sony?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Jij snuift meer bullshit dan welke pauperfanboy dan ook Sotark.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  9 en 10′ ik weet echt niet waar jullie allemaal zo een bullshit vandaan halen, o wacht ik weet het al jullie zuigen alles uit die dikke duimen van jullie 2:roll:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ze worden gewoon geforceerd om een game voor de Vita te maken omdat ze first party zijn. Was hetzelfde met de PS3. En dan positieve uitspraken moeten doen over Cell terwijl de hele industrie het niet wil gebruiken. Sony leert het toch nooit en de Vita is gewoon een fiasco. Komende gen wordt de grote knoop voor Sony. Het is gewoon do or die en met zoveel recente flops zou ik niet in hun schoenen willen staan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Het gekke is dat zelfs met alle prijs acties gedurende de feestdagen, de Vita nog maar bar weinig over de toonbank ging. Nu staat hij ook weer onderaan de lijst op VGChartz.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Het is ook geen wonder dat third parties er niet meer naar omkijken. RE Revelations is nu toch wel de keiharde conclusiemaker dat de Vita dood is. Een handheld game die voor alles wordt geport behalve de Vita. Daar valt gewoon niet omheen te draaien en Guerilla gaat nog spijt krijgen dat ze die game op de Vita uitbrengen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  De Vita is dood. Niks aan te veranderen en diegenen die hem gekocht hebben zijn gewoon dwaas want dit was al bij de release duidelijk dat dit zou gebeuren. Sony is overhype die niet levert en als je er telkens weer intrapt…tsja eigen schuld.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Guerilla kan zijn tijd beter steken in dingen die de moeite waard zijn en wel geld opleveren want bij Sony hoef je daar niet voor aan te kloppen met hun 150 miljard aan schuld.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Alleen vindt ik de spellen te duur 45 euro pfffff heb MK gekocht voor 19 euro en dat vindt ik een normale prijs voor Een Psvita

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  idd, de vita heeft dit nodig. ben overigens nog steeds blij met mijn vita, fijn ding hoor.


  Naar boven
  16
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box