Katy Perry en Pokemon introduceren nieuwe single l Electric

thumbnail

Het 25-jarig jubileum van Pokémon krijgt vandaag een vervolg met de release van de single en videoclip ‘Electric’ van de iconische artiest Katy Perry. De liefde van Katy voor alles wat met Pokémon te maken heeft, dateert uit haar jeugd toen ze de originele videospellen op haar Game Boy speelde. Ze heeft het nummer speciaal geschreven voor Pokémon 25: Het album, dat dit najaar uitgebracht zal worden door Capitol Records van Universal Music Group. “There’s no reason that this life can’t be electric” zingt Katy in de themasong, die gaat over het plezier dat je beleeft wanneer je met de liefde en steun van vrienden een droom najaagt. Katy wordt in het nummer begeleid door The Monsters & Strangerz en Jon Bellion, die ook meewerkten aan het nummer ‘Daisies’ van haar nieuwe album SMILE, en door Bruce Wiegner. Luister hier naar ‘Electric’: http://katy.to/electricPR/.

De officiële videoclip van ‘Electric’, die geregisseerd is door Carlos López Estrada, bekend van de Disney-film Raya and the Last Dragon, is eerder vandaag op YouTube gelanceerd in een watch party voor fans. De clip volgt Katy en Pikachu wanneer ze tijdens een rustig moment van de natuur genieten en reflecteren op hoe ze zich in de loop der jaren ontwikkeld hebben. Na een dag vol verkenningen stopt het paar bij een vuurtoren om te mediteren. Al dagdromend gaan ze terug in de tijd naar de begindagen van de carrière van Katy. Aangemoedigd door haar vriend Pichu zien we Katy van straatmuzikant op een boerenmarkt tot haar eerste optreden in een club. Bekijk hier de op Hawaii opgenomen videoclip: http://katy.to/electricvidPR.

“Toen ik tijdens mijn tour in Japan het Pokémon Café bezocht, werd ik erg nostalgisch. Ik ging helemaal terug naar de tijd dat ik een jaar of twaalf was. Dus toen ik gevraagd werd om samen met Post Malone en J Balvin deel uit te maken van de viering van het 25-jarig jubileum, was ik bijzonder trots”, aldus Katy Perry. “De thema’s van het nummer – veerkracht, je innerlijke licht ontsteken – hebben richting gegeven aan mijn leven en corresponderen bovendien met het verhaal en de personages van Pokémon. Pikachu is de geëvolueerde vorm van Pichu. Daarom zie je in de videoclip de jongere versie van mij met Pichu, en mijzelf in het heden met Pikachu. We evolueren beiden en behouden tegelijkertijd een zekere speelsheid.”

“Katy Perry heeft met ‘Electric’ een swingende themasong geschreven ter gelegenheid van 25 jaar Pokémon. Het is een geweldig nummer over het herkennen van je persoonlijke reis en ontwikkeling”, aldus Colin Palmer, Vice-President Marketing bij The Pokémon Company International. “We hopen verder dat fans over de hele wereld genieten van de samenwerking tussen Pikachu en Katy in de videoclip van ‘Electric’, die een prachtig decor vormt voor het inspirerende nummer.”

Vandaag is tevens de speelse merchandise collectie van ‘Electric’ gepresenteerd. Ontdek hier het aanbod van de limited edition-collectie: http://katy.to/electricmerchPR. Het maakt allemaal deel uit van P25 Music, een indrukwekkend, één jaar durend muziekspektakel van The Pokémon Company International in samenwerking met Universal Music Group. Fans kunnen op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuwe over P25 Music en andere activiteiten ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Pokémon via Pokemon.com/25. Voor het te verschijnen verzamelalbum van P25 Music is een pre-save mogelijk op https://CapitolRecords.lnk.to/saveP25PR/.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Mooi.

  Griever
  Lid
  667
  1 maand geleden

  Lang niks meer van gehoord.Zal wel weer een lekker energierijk nummer worden.

  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden
  Reageer op  Griever

  Inderdaad.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box