Kanye West headliner van Call of Duty XP

thumbnail

Kanye Wests eerste optreden sinds de release van zijn internationale succesalbum Watch the Throne vindt plaats tijdens de afsluitingsavond van Call of Duty XP, de ultieme fanbelevenis voor Call of Duty-gamers. West staat op 3 september vanaf 20.00 uur lokale tijd op het podium, een passende afsluiting van twee speciale dagen voor Call of Duty-fans van alle soorten en maten. Zo waren ze bij de wereldpremière van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3, hebben ze als allereersten de game gespeeld, maakten ze de finale mee van het Call of Duty $1 Million-toernooi (gesponsord door Xbox 360) en deden ze mee aan live-action Call of Duty-activiteiten. Call of Duty XP vindt plaats tussen 2 en 3 september 2011 in Los Angeles.

“We halen alles uit de kast”, aldus Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “We hebben de deelnemers en fans uit alle hoeken van de wereld een onvergetelijke ervaring beloofd voor de eerste Call of Duty XP, dus we zijn heel blij dat Kanye meedoet. XP wordt net zo gigantisch als de games zelf. Call of Duty XP is een ode aan een van de beste games ter wereld en biedt voor ieder wat wils, of je nu strijdt om een van de plekken in het $1 Million-toernooi, Modern Warfare 3 voor het eerst speelt, verfballen ontwijkt in een levensechte versie van het level Scrapyard uit Modern Warfare 2 of gewoon even wilt babbelen met ontwikkelaars en andere gamers. Hoe rondt je zo’n spektakel af? Hoe anders dan met een van de grootste artiesten ter wereld.”

Call of Duty XP vindt plaats in de Call of Duty-compound in Playa Vista, 5600 Campus Center Dr., Los Angeles, Calif., 90094. Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) schenkt de volledige opbrengst aan de The Call of Duty Endowment, a non-profitorganisatie die ex-soldaten helpt bij de terugkeer naar het gewone leven, het vinden van een baan en het opzetten van een carrière. Ga voor meer informatie over Call of Duty XP naar www.callofduty.com/xp

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box