Interessante details rondom DVD-playback ondersteunende Wii

thumbnail

Iedereen weet dat Nintendo momenteel plannen heeft om een Wii uit te brengen die DVD-playback functionaliteit met zich mee zal brengen. Nu heeft een gebruiker genaamd ChickendSandwich van de site GoNintendo interessante informatie verkregen van Nintendo na het versturen van een mail. De response komt op het volgende neer:

“Bedankt voor je feedback aan ons en je commentaar. Nintendo is op dit moment bezig met een samenwerking met Sonic Solutions om hun technologie te mogen gebruiken om zo DVD’s af te spelen op de Nintendo Wii. De toekomstige versie zou dit mogelijk gaan maken. Launch details en de regionen waar we de console zullen gaan introduceren zijn momenteel echter nog niet bekend. Ook de releasedatum en de prijs zullen later duidelijk gemaakt worden (al wordt deze zeker duurder dan de huidige Wii-console). De bekendmaking van de nieuwe unit zal ergens in de 2e helft van 2007 bekend gemaakt gaan worden samen met de overige details rondom de 2e Wii-versie. Er zal daarnaast geen add-on gaan verschijnen die hetzelfde mogelijk maakt voor de huidige Wii-bezitters.”

Verder voegt commentaar in de mail toe dat het voor de de mensen die al een DVD-speler in huis hebben niet verstandig zal zijn om de duurdere Wii met DVD-playback aan te schaffen. De beste keuze is dan ook de launch versie van de console. “Deze is een stuk beter betaalbaar en je kunt direct van je games genieten”, zo volgt het advies.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx