Innovatieve mode ontmoet het Diablo-universum in een nieuwe samenwerking met Han Kjøbenhaven

thumbnail

Diablo draagt Han Kjøbenhaven! De Milan Fashion week in Italië kreeg een helse verrassing toen het iconische Deense modehuis een exclusieve samenwerking onthulde met Blizzard Entertainments Diablo IV.  De wereldwijde samenwerking benadrukt de unieke synergie van de twee culturele grootmachten en fans van beide universums zullen later dit jaar kunnen pronken met de stijlen.

HIGH FASHION STEEKT OVER NAAR DE HEL

 • De “Chthonic Penumbra”-collectie is een artistieke visie geboren uit de donkere hoeken van een genrebepalende game. De ontwerpen bevatten handgemaakte elementen in imitatiebont, veganistisch leer, veren en veel grijze en zwarte tinten, met zachtere complimenten van wit, parels en chroom. De dramatische showcase is bedoeld om beelden te inspireren van “de hel als een prachtige plek”.
 • Deelnemers aan de show werden getrakteerd op een high-concept reis door creatief directeur Jannik Wikkelsø Davidsens opvallende sculpturale ontwerpen, geïnspireerd door thema’s uit de wereld van Sanctuary en Diablo IV’s moeder der demonen, Lilith. De show werd ook begeleid door dystopische audio en levendige, bloedrode stoffen, waardoor een dramatische, legendarische ervaring werd gecreëerd.
 • De pret-á-porter collectie zal debuteren als onderdeel van de herfst/winter 2023 ready-to-wear showcase en zal in de zomer van 2023 te koop zijn.

Voor meer informatie over Diablo IV, inclusief details over de open bèta, kijk op: diablo4.blizzard.com 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx