Winnaar ModNation Racers prijsvraag

Home Forums Games discussies Winnaar ModNation Racers prijsvraag

 • Dit onderwerp is leeg.
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #119964
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Vandaag kunnen we bekend maken wie de winnaar is geworden van de game ModNation Racers. Leden van Evilgamerz konden middels een formulier in 10 regels aangeven waarom ModNation Racers beter is dan Mario Kart voor de Wii. Dat werd veelvuldig gedaan. Saffraan is daarbij de winnaar geworden. Gefeliciteerd! Wij nemen zeer binnenkort contact met je op.

  ModNation Racers is beter dan Mario Kart omdat het super spelgevoel van Mariokart met driften in bochten, snelheidsboost, wapens, shortcuts en andere te gekke meuk ook het beste van LittleBigPlanet hiermee is gecombineerd: het kunnen aanpassen van je karakter, je eigen gepimpte bolide en je eigen race-circuits die je ook nog eens kan laten beoordelen door andere gebruikers. Zet dan de grafische inhoud van de PlayStation 3 en PlayStation Portable tegenover de Ninteno Wii, Nintendo 64 en Nintendo DS en je weet genoeg. ModNation Racers is de geëvolueerde versie van Mario Kart, neemt de juiste dingen mee van Mario Kart (gameplay) en combineert deze met het beste van PlayStation 3 (grafisch) en LittleBigPlanet (community). Het zou heeel fijn zijn wanneer ik een topgame als deze binnenkort kan voorstellen aan mijn mooie PlayStation Phat

  #554011
  BlackLeg RBlackLeg R
  Bijdrager
  10

  gefeliciteerd man. heb er maar veel plezier mee :)

  #554012
  DukeDuke
  Bijdrager
  15

  Proficiat! Heel veel plezier ermee inderdaad. :)

  #554013
  kimigirlkimigirl
  Bijdrager
  10

  Gefeliciteerd en veel plezier met de game

  #554014
  SaffraaNSaffraaN
  Bijdrager
  10

  Dankuwel allen! Heb de game vandaag mogen ontvangen en moet zeggen dat hij echt supertof is. :mrgreen: Reageerde niet eerder omdat ik eerst op vakantie was. Bedankt EG!

  #554015
  Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
  Bijdrager
  15

  Gefeliciteerd nog Saffraan!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box