Vrouw steekt geslachtsdelen van haar vriend in brand

Home Forums Algemene discussies Vrouw steekt geslachtsdelen van haar vriend in brand

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #120112
  StrummerStrummer
  Bijdrager
  83

  [img]http://www.ad.nl/static/FOTO/pe/9/5/13/media_xl_293578.jpg[/img]

  MIAMI – In Florida is een 29-jarige vrouw gearresteerd omdat ze de edele delen van haar vriend in brand heeft gestoken. Ze overgoot ‘s mans trots met benzine en stak vervolgens het hele zaakje in de fik. Het 42-jarige slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.

  Victoria Eltonya Bynes trok zaterdag naar het huis van haar vriend Andrew Williams die nog bij zijn moeder woont. Williams was niet thuis. “Ik heb nog een eitje met je zoon te pellen”, riep Victoria de moeder toe.

  De vrouw spoedde zich daarna naar het huis van een gemeenschappelijke vriend waar haar lief op bezoek was. Daar kwam het tot een hevige woordenwisseling tussen het koppel. Tot Victoria een vloeistof op haar vriend goot en die in brand stak.

  Kreunend van de pijn

  Toen de politie verscheen, troffen ze Williams in de tuin aan, kreunend van de pijn. De man stonk naar benzine en was in een deken gewikkeld. Hij had tweede- en derdegraadsbrandwonden opgelopen aan zijn genitaliën en borstkas.

  Aansteker

  De politie vond Vitoria Bynes bij haar thuis. Eerst deed ze alsof ze van niks wist, maar al snel vertelde ze wat er was gebeurd. Ze had de fles benzine uit haar auto gehaald terwijl ze met Williams aan het ruziën was. In haar ene hand zwaaide ze met de fles, in haar andere hand hield ze een aansteker. Williams probeerde de fles af te pakken toen de inhoud over zijn schoot was uitgelopen. Op dat moment gooide Bynes de brandende aansteker op haar vriend.

  De vrouw zag hoe Williams vuur vatte en over de grond begon te rollen. “Toen ik naar huis reed, leek er niets aan de hand met hem”, verklaarde ze nog aan de politie. Ze zei niet te begrijpen hoe de dop van de fles was losgekomen en hoe het kwam dat haar aansteker nog brandde toen ze hem naar William gooide. Waar de ruzie over ging, moet het verdere onderzoek uitwijzen.

  Bron: AD

  Ziek bericht ook weer, sta er echt van te kijken hoe vaak er wel niet van die bizarre dingen gebeuren. Dat een mens tot zoiets toe in staat is!

  #554625
  rasblackfirerasblackfire
  Bijdrager
  10

  ik snap niet wat mensen tegenwoordig denken… mensen doen echt veels te zieke dingen tegenwoordig >_<

  #554626
  daromalofudaromalofu
  Bijdrager
  10

  rasblackfire wrote:

  ik snap niet wat mensen tegenwoordig denken… mensen doen echt veels te zieke dingen tegenwoordig >_<

  Tegenwoordig? Het zal altijd al zo geweest zijn hoor :P

  #554627
  VoltrixVoltrix
  Bijdrager
  10

  nekschot voor haar

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box