• #116201
    NeoNeo
    Deelnemer
    15

Hoe ver denken jullie dat Ajax gaat komen, net 2-2 (brondby scoorde in laatste minuut blessuretijd nog met een mazzelgoal, wel erg verdiend trouwens) gespeeld in en tegen Brondby, thuiswedstrijd volgt nog..

#415222
    NebiNebi
    Deelnemer
    10

Als ze zo gaan spelen zoals vandaag halen ze et niet, echt gewoon te slecht om aan te zien 😮

#415223
    BaasBaas
    Deelnemer
    10

laatste stukje gezien, was niet best. kut dat brondby in de laatste minuut gelijk maakte :|

#415224
    NeoNeo
    Deelnemer
    15

jah idd echt slecht speelde ajax, wat dat betreft cker verdiend die laatste goal.. :? tegen psv ging het nog zo goed :(

wat een prachtgoal trouwens van babel :D

#415225
    The GrimreaperThe Grimreaper
    Deelnemer
    15

Als ze speelden zoals gister, maar dan met minder gestuntel in de verdediging, geef ik ajax een grote kans om in de CL te komen.

#415226
    MinicooperMinicooper
    Deelnemer
    10

ja ze hebben nu 2 uitgoals dus aan 1-1 hebben ze genoeg, ik denk dat ze het wel halen

#415227
    CypherCypher
    Deelnemer
    10

Ze gaan echt wel door naar de Champion league dat hebben ze altijd de 1e wedstrijd is altijd een beetje bagger maar de wedstrijd daarna is wel goed.

15

Heb alleen de 1e helft gezien, wat een bagger wedstrijd. 2e helft zou goed zijn geweest maar wilde het al niet meer zien.

#415230
    imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
    Deelnemer
    15

Heb de 2e helft gezien, was best mooie helft in ieder geval. 1e helft weet ik verder niet maar bleek idd minder te zijn volgens de commentator. Mooi voor Sneyder in ieder geval, Ajax heeft nu in ieder geval een team met echte goede spelers als je zag wat er nog op de bank allemaal aanwezig was. Ajax komt morgen toch bij PSV in de poule of zoiets? Kweet niet wat die commentator allemaal zei daarover maar was wat weird.

#415231
    Deelnemer
    10

Ajax 1e helft speelde bagger maar 2e helft ontzettend goed.

Boekari er gelukig uit voor sneijder die 2 mooi goals scoord en Babel die in 1 keer schiet iut het niets die ook scoord.

Maar Ajax heeft het wel verdient :mrgreen:

#415232
    RazieLRazieL
    Deelnemer
    16

einde 1e helft begon ineens goed te worden. 2e helft moest klein beetje op gang komen maar was verder heel netjes. heb af en toe echt genoten en ‘t waren zeer mooie goals :D