Versterker + Subwoofer in auto = problemen

Home Forums Games discussies Versterker + Subwoofer in auto = problemen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #120233
    DukeDuke
    Bijdrager
    15

    Hallo allemaal,

    Pas geleden van een vriend van me een versterker + sub overgenomen van Ground Zero, alles netjes aangesloten, aardedraad getrokken etc. ook kabel getrokken naar de accu van m’n wagen, echter loop ik tegen een probleem aan.

    Ongeveer na 10 á 15 minuten valt er telkens 1 speaker weg. De speaker gaat dan als een soort van luchtkussen op en neer, en maakt een hoge brom/zoem toon.

    Dit is ook als de radio uitstaat. Nu heb ik zelf al nieuwe speakerkabels getrokken en in de versterker geplugt maar geen resultaat. De bekabeling lijkt dus goed te zijn.

    Het is telkens maar 1 speaker die dan wegvalt, wissel ik die kabels om die op de speakers zitten (vanuit versterker) dan valt de andere speaker weg. De speakers zijn dus gewoon in orde.

    Iemand enig idee waar ik dit probleem zou moeten zoeken?

    #554855
    Z@3 Redrum.Z@3 Redrum.
    Bijdrager
    15

    Lijkt eerder iets te maken te hebben met de output connectie, misschien zit er daar een contact instabiel.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box