Verschil tussen de Xbox 360’s

Home Forums Games discussies Verschil tussen de Xbox 360’s

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #119513
  MizutiMizuti
  Deelnemer
  10

  Binnenkort wordt ik alweer een jaartje ouder en ik zit er aan te denken om dan toch maar eens een Xbox360 erbij te halen. Nu zit ik alleen met het probleem, welke zal ik nemen? De Arcade lijkt mij met de 256 MB harde schijf toch wat aan de té goedkope kant, maar op de xbox site wordt niet duidelijk gemaakt wat nou precies de verschillen zijn tussen de Arcade, Pro en Elite. Dus mijn vraag is, zijn er überhaupt verschillen in de hardware (behalve dan de harde schijf grootte)? En zit er verder nog verschil in de inhoud van de paketten?

  #547875
  maniak pablomaniak pablo
  Deelnemer
  10

  Arcade is volgens mij gewoon helemaal kaal en krijg je 5 arcade games erbij (vandaar ook arcade) en er zit ook geen HD bij, alleen een memory card. Pro en elite hebben allen grote HD’s. Elite heeft volgens mij ook andere kleur, ik zou gewoon zon “normaal” pakket kopen waar al een spel bij zit en een controller. Normale xbox heeft de xbox premium geloof ik.

  #547876
  imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
  Deelnemer
  15

  Zonder HDD een console kopen is nooit slim imo, dus zou nooit de Arcade aanschaffen. De Elite neemt geloof ik een HDMI-kabel mee en een dubbel zo grote harde schijf. Verder zijn ze identiek aan elkaar. HDMI is wel van groot belang natuurlijk, mits je genoeg aansluitingen hebt, dus kijk daar nog wel even naar. Maar goed, waarom zou je ‘n 360 nemen als je ‘n PS3 hebt? Alleen voor Mass Effect 2, Halo en Forza? Tegenwoordig heeft de Xbox 360 toch wat minder exclusives dan in het verleden, dus voor die paar games zou ik het zeker nooit doen. Om daar nou 200 Euro voor neer te leggen, en dan ook nog 60E per game extra.

  #547877
  MizutiMizuti
  Deelnemer
  10

  Daar heb je gelijk, maar ja Mass Effect en Fable wil ik wel gewoon spelen en de Pro is voor 289 te krijgen inclusief 4 games (Halo, Fable, Burnout en Trivial Pursuit) en een extra controller. En ja natuurlijk heb ik al een PS3 en een Wii, maar ik doe het eigenlijk ook voor de HD-DVD speler. Kheb namelijk seizoen 1 van Star Trek TOS op een HD-DVD/DVD combi, waarvan ik de vette special features op de HD kant nooit heb kunnen bekijken :p en als ik dan die paar extra games elk jaar erbij kan spelen vind ik dat het wel waard.

  #547879
  BrandtsBrandts
  Deelnemer
  10

  Bedenk wel dat je de HD-DVD speler er los bij moet kopen! Deze zit niet in de 360 zoals Blu-Ray dat bij PS3 is. Volgens mij kost zo’n externe speler ook nog eens 100 euro en er komen helemaal geen nieuwe films meer voor uit. Dit is in ieder geval een aankoop die ook nooit zou doen.

  #547880
  MizutiMizuti
  Deelnemer
  10

  Hmmm, I see your point, die honderd euro is het inderdaad zeker niet waard voor 1 serie te kijken. Maar goed, mijn besluit staat vast, het wordt de Pro. In ieder geval bedankt voor de informatie iedereen :)

  #547881
  afwezz
  Gast

  It’s living is famous through numerous, however it is utilized through merely a short some of the various backrounds associated with Azeroth. Sometime ago, Malfurion Stormrage discovered the actual methods for the actual druid in the Historic Cenarius, as well as wow gold kaufen via which procedure, discovered to visit via this particular unexplainable location. As soon as underneath the safety associated with Ysera, it is presently undefined the amount of impact the actual Facet of the actual Eco-friendly Dragonflight right now offers within the secret that’s the Emerald green Desire — however for many years, it has been the destination with regard to druids, as well as druids on it’s own.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven