Uncharted 3 wordt de ‘Avatar’ van de gamesindustrie

Home Forums Games discussies Uncharted 3 wordt de ‘Avatar’ van de gamesindustrie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120168
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  De PlayStation 3 is een belangrijk middel om 3D in het daglicht te zetten. Niet gek dus dat Sony er alles aan doet om ook games uit te brengen die gebruik maken van 3D-features. Een game dat als voorbeeld moet dienen van hoe indrukwekkend 3D eigenlijk is zal Uncharted 3 worden. Via de http://www.industrygamers.com/news/ps3s-uncharted-3-will-be-avatar-of-3d-gaming/”target=”_blank”>Industrygamers laat Jesse Divnich namelijk weten dat de game er geweldig uit ziet en een representatie zal worden van de meerwaarde van 3D.

  “Normaal ben ik niet zo van de 3D games. Killzone, Gran Turismo en MLB: The Show zien er goed uit in 3D, maar persoonlijk heb ik nooit echt het gevoel gehad dat het iets toevoegt aan de game ervaring. Nu ik echter Uncharted 3 in 3D heb gezien is dat compleet veranderd. Het spel focust zich vooral op de cinematics, het verhaal en de actie, en Uncharted 3 is echt een game die me heeft overtuigd van de meerwaarde van 3D. Het zou wel eens de Avatar van de gamesindustrie kunnen worden.”

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=17230” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=17230” width=”512″ border=”0″>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box