Ubisoft: PS4 en Xbox 720 zullen gebruik maken van Move en Kinect tech

Home Forums Games discussies Ubisoft: PS4 en Xbox 720 zullen gebruik maken van Move en Kinect tech

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120051
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Ubisoft CEO Yves Guillemot heeft gezegd niet te willen ingaan op wie de wedstrijd zal winnen als het gaat om de motion technologie. Move en Kinect nemen het vanaf november tegen elkaar op, maar beide zijn wat betreft de man gemaakt voor de toekomst. Via de http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=271043″target=”_blank”>Computerandvideogames laat de woordvoerder weten: “Ik houd er niet van om te zeggen wie er gaat winnen, maar ik denk dat de een in het ene continent zal winnen, en de ander in het andere continent.”

  Gedacht wordt dat hij hierbij uit gaat van een overwinning van Move in Europa en Kinect in Amerika. Sony liet al weten in Europa een goede launch meegemaakt te hebben met 1.5 miljoen verkochte units in het continent. “Het is geen investering voor deze generatie. Het gaat vooruit naar de nieuwe. De volgende generatie zal automatisch gebruik maken van deze motion-sensing innovaties en dus zullen meer mensen de mogelijkheid krijgen om te spelen met deze volgende generatie consoles.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box