Ubisoft: Nintendo komt als eerste met nieuwe console

Home Forums Games discussies Ubisoft: Nintendo komt als eerste met nieuwe console

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120001
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Ubisoft heeft gezegd dat Nintendo volgens hen als eerst zal komen met een nieuwe console. Via de http://www.nowgamer.com/news/4093/ubi-dev-nintendo-first-with-new-console”target=”_blank”>Nowgamer laat Jonathan Lavigne weten dat de huidige generatie consoles echter nog genoeg potentieel hebben.

  “Ik denk dat de huidige systemen nog genoeg potentie hebben, vooral in de downloadbare markt. De kosten voor het maken van games zijn zo hoog dat we kijken naar het maximaliseren van het potentieel voordat we overstappen op nieuwe technologie. Als consumenten bereid zijn om nieuwe technologie in huis te halen, dan zullen we zeker nieuwe consoles gaan krijgen. Maar we zullen dat meer gaan zien in de vorm van Kinect en Move in plaats van nieuwe consoles. We zullen waarschijnlijk Nintendo als eerste zien komen met een nieuwe console omdat ze al lange tijd geleden de GameCube gerenoveerd hebben met de Wii.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box