Tom Clancy’s Rainbow 6 Patroits nu officieel aangekondigd

Home Forums Games discussies Tom Clancy’s Rainbow 6 Patroits nu officieel aangekondigd

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120264
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Vandaag kondigt Ubisoft de ontwikkeling van Rainbow 6 Patriots aan, een nieuwe game in de best verkopende Tom Clancy franchise: Rainbow 6. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Montréal in samenwerking met Ubisoft Toronto en Ubisoft Red Storm. Rainbow 6 Patriots heeft een dynamisch verhaal dat het moderne terrorisme realistisch weergeeft en via meerdere personages verteld wordt. Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en staat gepland voor 2013.

  Van de Tom Clancy’s Rainbow 6 franchise zijn wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en de franchise is verkozen tot één van de beste first-person shooter series aller tijden. De games staan bekend om tactische vuurgevechten en de strijd tegen het internationale terrorisme in het Tom Clancy universum. Met Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots slaat Ubisoft een geheel nieuwe weg in maar blijft trouw aan de succesvolle kernwaarden van de franchise.

  “Terrorisme heeft zich ontwikkeld, net als Rainbow 6. In Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots zijn alle tactiek, team en realistische elementen waar de fan zo van houdt, toegevoegd aan een spannend nieuw verhaal”, aldus David Sears, Creative Director bij Ubisoft. “Dit maakt de game menselijk en zorg ervoor dat Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots een extreem spannende en meeslepende ervaring wordt”.

  In Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots staat Team Rainbow oog in oog met een levensgevaarlijke groep genaamd “True Patriots”. Dit is een goed getrainde en goed georganiseerde revolutionaire groep die claimt dat de Amerikaanse regering corrupt is. De True Patriots zullen er alles aan doen om hun land terug te nemen. Als een Rainbow moet de speler in kritieke situaties moeilijke ethische beslissingen nemen om deze nieuwe terroristen te stoppen.

  Naast het meeslepende singleplayer verhaal bevat Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots ook een grote variatie aan nieuwe, innovatieve offline en online multiplayer ervaringen. Gamers worden beloond voor het werken als een team en het gebruik van nieuwe in-game features die communicatie en tactiek tussen je teamgenoten verbeteren. Het succes van de missies hangt af van de juiste beslissingen maken op het laatste moment en de manier waarop jij samenwerkt met je teamgenoten om de vijand te bestrijden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box