Sony: Wii U geen bedreiging voor ons

Home Forums Games discussies Sony: Wii U geen bedreiging voor ons

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120210
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Sony heeft geen angst voor de komst van de Nintendo Wii U. Het concern laat weten dat de technologie van Nintendo niet echt gericht is op de toekomst. Dat zegt Jack Tretton van Sony via de http://blogs.forbes.com/davidewalt/2011/06/17/playstation-chief-jack-tretton-how-to-sell-vita-navigate-clouds-and-debut-the-ps4/”target=”_blank”>Forbes. De woordvoerder laat weten dat onder andere high def gaming iets is dat zij al introduceerden in 2006. Dat Nintendo daar nu pas mee komt zorgt niet voor trillende knieën.

  “De komst van de Wii U geeft ons niet het gevoel dat we snel moeten komen met een nieuwe PlayStation console. Als je kijkt naar een multimedia entertainment apparaat. Als je zoekt naar een high def gaming machine, dan is dat iets dat wij in 2006 al introduceerden. De PlayStation 3 moet nog zijn hoogtepunt bereiken. En technologisch gezien denk ik niet dat iemand het voordeel heeft dat wij hebben. De concurrentie voegt features toe die de PlayStation 3 al lang heeft. Daar investeren we veel in. We hebben iets compleets gelanceerd met de launch.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box