Sony: Kinect kent enkele duidelijke problemen

Home Forums Games discussies Sony: Kinect kent enkele duidelijke problemen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120088
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Sony heeft zich kritisch geuit tegenover Kinect van Microsoft. Het concern laat weten dat de technologie momenteel diverse problemen kent, en dat Move daardoor meer voordelen kent dan de concurrerende techniek van Microsoft. Via de http://www.videogamer.com/news/sony_kinect_technological_problems_are_quite_big.html”target=”_blank”>Videogamer laat Sony’s software engineer Anton Mikhailov weten:

  “We zijn niet direct tegen Kinect of tegen de camera, maar Move kan wat ons betreft toch meer genres aanspreken. Het past beter bij hetgeen we willen proberen te doen. Ook vind ik dat de technologie niet geheel klopt. De PlayStation Eye camera kan draaien met 60 frames per seconde dus het kan vrijwel alle gebieden snel tracken, en de Kinect camera draait op slechts 30 frames per seconde, dus het is meer geschikt voor tragere motions. Er zijn duidelijke problemen met de Kinect technologie. De resolutie is teleurstellend laag en de framerate is gewoon 30 in plaats van 60,” aldus de man.

  #554555
  BatavierBatavier
  Bijdrager
  10

  “Wij van WC Eend…”

  Natuurlijk heeft ‘ie wel een punt voor wat betreft de frame rate, maar ik vond de Move nou niet echt innovatief. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor de Kinect.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box