New York Daily laat Kazuo Hirai van Sony dit weten. "Er is geen enkel" />New York Daily laat Kazuo Hirai van Sony dit weten. "Er is geen enkel" />

Sony kan niet garanderen dat PSN nu wel hack-proof is

Home Forums Games discussies Sony kan niet garanderen dat PSN nu wel hack-proof is

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120197
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Ondanks het feit dat het PlayStation netwerk weer online is, zegt Sony dat zij niet kunnen beloven dat hetzelfde netwerk nu hack-proof is. Het concern laat weten dat het beveiligingssysteem flink verbeterd is, maar dat een garantie voor een nieuwe hack nooit gegeven kan worden. Via de New”>http://www.nydailynews.com/money/2011/05/28/2011-05-28_sony_playstation_network_breach.html”target=”_blank”>New York Daily laat Kazuo Hirai van Sony dit weten.

  “Er is geen enkel beveiligingssysteem dat absoluut hack-proof is en wijzigingen in de toekomst kunnen ervoor zorgen dat een systeem weer minder beveiligd zal zijn. De gaten die er zijn komen niet door de experts die er te weinig aan doen, of te lui zijn om deze te fixen, maar hebben ook te maken met de ervaring die hackers hebben bij aanvallen. Sommige aspecten van intrusion (indringing) kunnen gewoon nooit achterhaald worden en daarmee dus ook niet gefixt worden.”

  #554804
  lam-ballam-bal
  Bijdrager
  10

  Quote:

  Logisch toch? Heb al eens eerder gezegd, wat hackers willen hacken kunnen ze hacken. Je kan het ze alleen maar moeilijker maken, maar het zal denk ik altijd kunnen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box