Sony: Een prijs killt geen platform

Home Forums Games discussies Sony: Een prijs killt geen platform

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120163
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Met de introductie van de PlayStation 3 schrokken veel mensen van de hoge prijs van de console, welke lag op maarliefst 600 Euro. Volgens Sony Computer Entertainment Amerika President Jack Tretton is het succes van een platform echter niet afhankelijk van de prijs, maar van de features. Daarmee lijkt de man alvast te waarschuwen voor de prijs van de aankomende NGP-handheld. Via de http://www.fastcompany.com/1744527/jack-tretton-sony-playstation-3-d-gamification”target=”_blank”>Fastcompany laat Tretton het volgende weten: “Ik denk dat consumenten reageren op de waarde van een console. Als je gepassioneerd bent van iets, dan zorg je wel dat je het in je bezit krijgt, en gamers zijn gepassioneerd.”

  “Als je een platform aanschaft, dan koop je ook technologie. Je koopt iets waarvan je jaren kunt genieten. Als je kijkt naar hoeveel mensen geld uitgeven aan portable apparatuur, of dat nu een iPod is of een telefoon, dan kun je concluderen dat iedereen honderden Euro’s uitgeeft aan hardware. Het komt simpelweg neer op: Hoe goed is het systeem en hoe graag wil ik het hebben? Natuurlijk zijn er prijsoverwegingen, maar het killt niet een platform. Iets dat niets met zich meebrengt, maar wel goedkoop is, wordt nooit succesvol. Iets dat een hoge prijs heeft, maar uiteindelijk het publiek vindt, heeft gewoon genoeg waarde.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box