Sony: Dit jaar geen PlayStation 4-onthulling

Home Forums Games discussies Sony: Dit jaar geen PlayStation 4-onthulling

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120301
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  De IGN heeft gesproken met Sony Computer Entertainment America’s CEO en President Jack Tretton over de PlayStation. Via de http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1218944p1.html”target=”_blank”>website laat de man doorschemeren dat de PlayStation 4-focus er momenteel nog niet is bij Sony.

  “Om te spreken over de volgende generatie consoles moet je kijken naar de gezondheid van het huidige platform en alles wat er gaande is. We zijn momenteel gefocust op de PlayStation 3 en we hebben de PlayStation Vita net de deur uit gedaan. Ik wil niet denken over het lanceren van nieuwe technologie op dit moment. We willen onze energie steken in de console business en de Vita. Ik zou erg in de war raken als ik dit jaar over de volgende generatie hardware zou moeten spreken.”

  #554920
  Jrijpma19Jrijpma19
  Bijdrager
  10

  En toch denk ik nog steeds dat we voor het einde van dit jaar wat horen over de nieuwe ps4. Paar maanden geleden gingen er geruchten dat ze misschien helemaal gingen stoppen met consoles het is te rumoerig bij Sony wat mij aangeeft dat ze toch ergens mee bezig zijn. Dit is een gevoel misschien heb ik het wel helemaal mis, maar ik kan niet geloven dat ze niet bezig zijn met de nieuwe generatie consoles.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box