Rebellion: Gamesmarkt is weer klaar voor de Tweede Wereldoorlog

Home Forums Games discussies Rebellion: Gamesmarkt is weer klaar voor de Tweede Wereldoorlog

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120293
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Rebellion producer Steve Hart heeft gezegd dat de markt weer klaar is voor Tweede Wereldoorlog games. Dat laat de man weten via de http://www.computerandvideogames.com/333374/the-markets-ready-for-world-war-two-games-again-says-rebellion/”target=”_blank”>CVG. Volgens hem doen games gebaseerd op de oorlog het weer goed, zo bewees Red Orchestra 2 al.

  “Ik zal niet zeggen dat developers over de Tweede Wereldoorlog heen zijn gestapt. Ze hebben het juist gerespecteerd, maar op een moment wilde men graag naar iets anders gaan kijken. Onze timing is dus erg goed op dit moment.” De ontwikkelaar produceert namelijk Sniper Elite V2, welke zich in een strijd tussen de SS-Wehrmacht en de Sovjets afspeelt. “Het is goed voor ons dat WWII nu weer populair lijkt te worden. We komen in ieder geval uit voor een eventuele volgende Call of Duty game, welke zich misschien in WWII af zal spelen.”

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box