PS3-versie Mass Effect 2 draait op Mass Effect 3 engine

Home Forums Games discussies PS3-versie Mass Effect 2 draait op Mass Effect 3 engine

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #120096
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Vraag je jezelf af waarom Mass Effect 2 er op de PlayStation 3 tot dusver zo indrukwekkend uit ziet? Dat is niet zo’n gekke vraag want het spel draait namelijk op de Mass Effect 3 engine. Dat heeft Bioware laten weten in haar laatste podcast waarin men praat over de PS3-versie van de game, welke in januari zal lanceren. Producer Jesse Houston laat weten: “Eén van de meest indrukwekkende aspecten van de game zijn toch wel de verbeterde graphics. We gebruiken zelfs de engine die voor Mass Effect 3 gebruikt zal gaan worden.”

  Mass Effect 3 werd vorige week officieel aangekondigd voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. “We hebben de content en de benodigde assets gepakt met daarbij het verhaal en deze in de Mass Effect 3 engine verwerkt. Tevens hebben we de controls op de PS3 specifiek verbeterd in Mass Effect 2. Maar je kunt ook de aloude Xbox 360 controller layout gebruiken. Ook het planet scanning is verbeterd en er zijn veel bugfixes toegepast.”

  http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=14889” target=”_blank”>http://www.evilgamerz.com/screens/buffer.php?pic=14889” width=”512″ border=”0″>

  #554577
  BatavierBatavier
  Bijdrager
  10

  Eindelijk een keer goed nieuws voor de PS3-bezitters. Wel jammer dat ze moeten wachten op de echte Mass Effect 3… :D

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box