Prey 2 krijgt een open game structuur

Home Forums Games discussies Prey 2 krijgt een open game structuur

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #120157
  EvilgamerzEvilgamerz
  Bijdrager
  10

  Het GameReactor magazine heeft de eerste details bekend gemaakt omtrent Prey 2. Zo zal in het spel Tommy niet meer het main character zijn maar Killian Samuels, een sherriff en gevangenisbewaarder. Je begint in het eerste level van de eerste Prey game, echter speel je nu met Killian, en dus niet Tommy. De game is al zo’n 3 jaar in ontwikkeling en de Xbox 360 is het lead platform. Het spel zal daarnaast geen ondersteuning bieden voor features als Kinect, Move en 3D, en zal ook geen multiplayer krijgen. Wel zal downloadbare content na de lancering van het spel gaan verschijnen.

  Prey 2 baseert zich op een open game structuur, waardoor je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Je speelt dus de missies die je ook daadwerkelijk wilt spelen. Omgevingen kunnen verder gebruikt worden voor het besluipen van tegenstanders. De producer van de game laat verder weten dat men inspiratie heeft gehaald uit diverse games, waaronder Mass Effect, Riddick en Blade Runner. Ook Mirror’s Edge is erg belangrijk geweest.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box