President moet psychiatrisch onderzocht worden.

Home Forums Algemene discussies President moet psychiatrisch onderzocht worden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #119884
  Lisa_Cooper91Lisa_Cooper91
  Bijdrager
  10

  En daar gaan we weer, met prachtig raar nieuws!

  President moet psychiatrisch onderzocht worden.

  Al jarenlang vertelt hij graag over zijn ontmoetingen met buitenaardse wezens, maar die verhalen kunnen voor de president van de Zuid-Russische republiek Kalmukkië, Kirsan Iljumschinow, toch nog een staartje hebben. In de Russische kranten staat dat een nationalistisch lid van de Doema (het parlement), Andrej Lebedow, de Russische autoriteiten heeft opgeroepen om de geestestoestand van Iljumschinow te laten onderzoeken. Die laatste had eind april tijdens een populaire televisie talkshow – zonder ironie – verteld hoe hij in 1997 voor het eerst bezoek van buitenaardse wezens kreeg in zijn woning in Moskou. In een brief aan president Dmitri Medwedew wil Lebedew ook graag weten of Iljumschinow het Kremlin over zijn contacten met ¨vertegenwoordigers van buitenaardse beschavingen¨ geïnformeerd heeft en of hij daarbij mogelijk ook geheime informatie openbaar gemaakt heeft. In het blad Komsomolskaja Pravda eist het parlementslid dat de president van Kalmukkië op zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid onderzocht wordt. Iljumschinow, die de boeddhistische rego met zijn 300.000 inwoners al 17 jaar met ijzeren hand regeert en al sinds 1995 voorzitter is van de schaakbond FIDE, heeft in de loop der jaren steeds weer bericht over zijn contacten met buitenaardse wezens. Bekend is o.a. zijn verhaal dat in 2001 uitgenodigd werd om een ter bezichtiging een vlucht met een UFO mee te maken.

  ==

  haha, ik mag hopen dat die man gewoon gek is en dat aliens dus helemaal niet bestaan :P

  wel geinig, als je zo’n president hebt..

  was Bush niet van de zombies? 😆

  #552777
  TmoomTTmoomT
  Bijdrager
  10

  Niks mis met die president. Corrupte regeringssystemen, die moeten een check krijgen. Ons een beetje onthouden van buitenaardse wezens. Gun ons ook eens wat.

  #552778
  rasblackfirerasblackfire
  Bijdrager
  10

  tja o.o you never know… XD

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box